PNL Arad i-a trasat prima sarcină prefectului Stoian. Ce aşteptări au liberalii de la reprezentantul guvernului

PNL Arad i-a trasat prima sarcină prefectului Stoian. Ce aşteptări au liberalii de la reprezentantul guvernului

Nici nu a fost instalat bine în funcţie, că liberalii îi şi dau de lucru prefectului Gheorghe Stoian: I-au cerut să ia măsuri legate de siguranţa cetăţenilor.

Potrivit lui Sergiu Bîlcea, preşedinte al organizaţiei municipale a liberalilor şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, numirea noului prefect Gheorghe Stoian trebuie să revitalizeze activitatea instituţiilor publice.

Bîlcea îi solicită prefectului Stoian să pună la masă instituţiile care se ocupă cu siguranţa şi ordinea publică, pentru a răspunde aşteptărilor arădenilor. „Sunt în contact permanent cu arădenii, am avut o lungă serie de întâlniri în cartiere în care am discutat cu cetăţenii despre infrastructură şi administraţie, dar şi despre problemele cu care se confruntă. Una dintre temele des vehiculate a fost siguranţa cetăţenilor. Arădenii aşteaptă de la poliţişti şi jandarmi o implicare mai mare, o prezenţă importantă în cartiere. În aceste instituţii sunt mulţi oameni dedicaţi, profesionişti, dar cred că este nevoie de o nouă strategie pentru un oraş mai sigur. Îl cunosc foarte bine pe prefectul Gheorghe Stoian şi sunt convins că va pune la masa discuţiilor instituţiile care se ocupă de siguranţa publică şi va propune un plan concret de acţiuni care să răspundă aşteptărilor arădenilor. Administraţia locală va fi un partener pentru a asigura un climat de ordine şi pentru a limita infracţionalitatea. În perioada următoare, vom avea investiţii concrete în sisteme de supraveghere care vor ajuta forţele de ordine, dar este nevoie de implicare instituţiilor statului şi de strategii adecvate”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Loading...
  1. dapo pa OCTOJENARU aista unde l ati ….GASIT ?????

    Raspunde
  2. Ma uit la asta si parca-l vad pe Mischie baronul de la Gorj. Vai de capul nostru tot fosile comuniste ne conduc. Jos comunismul!!

    Raspunde
  3. Care tânăr politician este mai bun. Uitați-vă în jur și vedeți că sunt niște derbedei. Cei care nu sunt să mă scuze.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.