PNL Arad, vizat de un DOSAR PENAL pentru împărțirea cadourilor din seara de Moș Nicolae

PNL Arad, vizat de un DOSAR PENAL pentru împărțirea cadourilor din seara de Moș Nicolae

Dragoş Tudorache, ministrul Afacerilor Interne, a anunțat că în campania electorală pentru alegerile parlamentare au fost deschise 35 de dosare penale, dintre care 21 pentru coruperea alegătorului şi au fost amendate 164 de persoane, pentru fapte prevăzute de legea privind alegerile.

„În această cifră sunt incluse şi acele dosare la care s-a făcut referire în spaţiul public de către diverşi factori politici, care au văzut şi au exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care Ministerul urmăreşte aceste sesizări. Dau toate asigurările că nu a existat sesizare în această perioadă a campaniei electorale care să nu fie urmărită, conform legii, de către structurile Ministerului de Interne. Toate referirile făcute în spaţiul public, în judeţul Arad ultima făcută, şi cele referitoare la situaţii asemănătoare din judeţele Dâmboviţa, Teleorman, Vâlcea, toate aceste sesizări au fost înregistrate şi urmate de deschiderea unor dosare penale care sunt acum în curs de investigare de către procurorii competenţi”, a declarat Dragoș Tudorache.

Potrivit unor informații, dosarul penal de la Arad a fost deschis în cazul cadourilor pe care municipalitatea le-a oferit în seara de Moş Nicolae și îi vizeazaă pe unii membri ai PNL Arad.

  1. de fiecare data a fost asa cu dosare penale si nu a patit nimeni nimic

    Raspunde
  2. Dar de” fluturasii”cu indemnul primarului de a vota cu PNL, strecurati in cutiile postale, nu se zice nimic?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.