PNL continuă LUPTA cu PSD! Iustin Cionca: „Ceea ce se întâmplă la Păuliș sfidează legea penală”

PNL continuă LUPTA cu PSD! Iustin Cionca: „Ceea ce se întâmplă la Păuliș sfidează legea penală”

Politizarea instituțiilor controlate de PSD nu mai este o noutate, se arată într-un comunicat de presă al PNL Arad. „Deși teoretic Prefectul este apolitic, practic constatăm că răspunde prompt comenzilor partidului-stat. Cazul de la Păuliș este, pe cât de penibil, pe atât de scandalos. Suspendarea anunțată în prealabil a hotărârii de investire a viceprimarului PNL Florin Sari face lumină în privința metodelor cu care luptă PSD Arad nu doar împotriva adversarilor săi politici, ci a unor comune întregi, a mii de oameni care plătesc stângăciile, erorile și răutățile celor din PSD”, se menționează în comunicat.

„Am fost anunțat de deputatul PSD Florin Tripa, la scurt timp după votul de învestire din Consiliul Local Păuliș, să nu mă bucur prea mult, fiindcă în cinci zile voi fi suspendat. Ceea ce, minune, s-a și întâmplat! Asta devoalează un plan premeditat al PSD Arad de a menține tensiunile la Păuliș, dar și influența pe care PSD o exercită asupra prefectului Florentina Horgea. Doamna prefect a executat comanda la care făcea trimitere deputatul Tripa și a lăsat Păulișul fără viceprimar”, a declarat Florin Sari, viceprimarul ales al comunei Păuliș.

„Încurajăm organizația PNL Păuliș să se adreseze instanței de judecată și Procuraturii. Ceea ce se întâmplă la Păuliș sfidează legea penală, iar doamna prefect și PSD, în loc să îl readucă pe drumul corect pe primarul Ioan Turcin, îi dau apă la moară. O spunem cu toată răspunderea: primarul de la Păuliș greșește nu numai în relația cu cetățenii comunei pe care o servește, și nu o stăpânește, așa cum probabil are pretenția; greșește și în relația cu legea!”, a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad.

În comunicatul de presă al PNL Arad se mai precizează: „Un alt aspect care ni se pare revoltător este felul în care primarul PSD, cu compliicitatea parlamentarilor și a Prefectului, se joacă cu destinele angajaților Primăriei Păuliș. Primarul a cerut Prefecturii anularea hotărârii Consiliului Local de creștere a salariilor funcționarilor din Primăria Păuliș, după ce Păulișul, tot datorită atitudinii sfidătoare și abuzive a primarului Turcin, rămăsese una dintre ultimele comune din România care nu votase majorările salariale! La câteva zile după ce creșterea salariilor angajaților din Primărie a fost votată, primarul Turcin a cerut Prefectului anularea hotărârii, iar oamenii vor trebui să ducă bani de acasă pentru a restitui diferența salarială. Vă amintiți, probabil, comunicatele agresive ale PSD care ne acuza pe noi că ne împotrivim creșterii salariilor din Primărie. În realitate, iată cine se împotrivește: PSD și primarul său!“

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.