PNL: Îl invităm pe domnul Ponta să „inaugureze” și pasajele de pe Centură!

PNL: Îl invităm pe domnul Ponta să „inaugureze” și pasajele de pe Centură!

Potrivit ultimelor informații apărute în presa locală și națională, premierul Victor Ponta își manifestă intenția de a fi prezent sâmbătă, 11 iulie 2015, în județul Arad, pentru a inaugura Autostrada Arad – Nădlac.

Profitând de acest lucru, PNL Arad îl invită pe Victor Ponta să „inaugureze”, odată cu autostrada, și cele două pasaje de pe şoseaua de centură a Municipiului Arad.

„Reamintim că lucrările la cele două pasaje au fost începute încă din anul 2011, iar din anul 2012 au fost lăsate de izbeliște de către Guvernul Ponta. Inițial, Guvernul a tăiat finanțarea celor două obiective, ca mai târziu să rupă definitiv contractele cu firmele constructoare. Contractul pentru lucrările pasajului din zona CET au fost rupte în urmă cu aproximativ două luni de zile, urmând să fie reluate procedurile de licitație, iar mai apoi probabilele contestații, atribuiri de contracte, motiv pentru care pasajele Aradului nu vor fi finalizate probabil nici în acest an”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Arad.

  1. Ce bine că ați inaugurat voi pasajul de pe strand cu preț de viaduct. Ia mai umblați olecuță la istoricul acelor pasaje, doar doar veți descoperi numele unor colegi ce se fac vinovați de ceva șmecherii.

    Raspunde
    • Relax, ca iti faci numai rau la inima. Nici unii si nici altii nu-s mai breji. Dar au un lucru in comun: ciubuc, spaga, mita, comision, spune-i cum vrei!

      Raspunde
  2. imensa ipocrizie la pedelisti astia mancatorii de rahat degizati in penelisti , dupa ce au luat comisioane si spagi la greu acum urla in gura mare cerand guvernului banii pentru terminarea pasajelor .

    Raspunde
  3. ăia hoţi, ăştia hoţi, mama lor la toţi!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.