PNL Lipova, PE BUTUCI! Doi consilieri locali şi mai mulţi membri au DEMISIONAT

PNL Lipova, PE BUTUCI! Doi consilieri locali şi mai mulţi membri au DEMISIONAT

Situaţie dezastruoasă pentru PNL, la Lipova, unde doi consilieri locali şi mai mulţi membri de partid, între care şi Mirela Backin, care îşi anunţase în urmă cu câteva luni intenţia de a candida la funcţia de primar, au demisionat marţi, pe fondul nemulţumirilor legate de gestionarea situaţiei din organizaţie.

„Nu ne mai regăsim în acest partid, unde funcţionează totul sub dictatură. Ne vom decide în următoarele zile ce vom face mai departe”, a declarat Mirela Backin (foto), pentru newsar.ro.

Mirela Backin şi-a reiterat cu această ocazie intenţia de a candida la funcţia de primar al oraşului Lipova: „Voi avea în spate o echipă puternică, formată din tineri şi oameni care vor să facă cu adevărat ceva în acest oraş, oameni care au propriile afaceri, dascăli, oameni care nu sunt dependenţi de politică, oameni simpli dar în acelaşi timp foarte hotărâţi şi sătui de tot ceea ce s-a întâmplat până acum. Sunt oameni care vor să facă o altfel de politică, vor o altfel de conducere şi care vor o schimbare în oraş”.

De remarcat, că la Lipova, după ce liberalii au încercat fără succes racolarea primarului în funcţie, Mircea Jichici (PSD), au decis să meargă pe mâna consilierului judeţean Ioan Micle în competiţia pentru fotoliul de primar. Candidatura acestuia este însă cotată cu şanse reduse.

  1. daca va fi sustinuta de ALDE si PMP va avea o sansa in plus. PSD e slab la Lipova iar PNL e mort.

    Raspunde
  2. ALDE ,e fruntea! 🙂

    Raspunde
  3. HALAL OAMENI!!!!!!! BAKIN PRIMAR???????????????????????????????????? CHIAR CA VA FI LIPOVA PE BUTUCI!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  4. 0rice minune tine numai 5 minute. Daca faci scandal esti cunoscut, daca faci ceva bun nimeni nu te cunoaste. Deci…. doamna s-a facut cunoscuta in Lipova. Apropo de ALDE, am vazut care din PNL a plecat la ALDE… singurii liberali adevarati sunt cei care stau si pun umarul la eliberarea partidului de portocalii in liniste si cu calm, nu galagiosii ALDE

    Raspunde
  5. Dictatura este atunci când majoritatea trebuie sa se supună minorității. În democrație este invers , cu riscul ca parte din minoritate sa dezertare.

    Raspunde
  6. Daca erati dumneavoastra candidatul , mai era dictatura ?

    Raspunde
  7. Lipitorile au plecat. Asteptam urmatoarea victima. PSD, ALDE sau PMP.

    Raspunde
  8. Daca nici Jichici,nu este apreciat ,pentru tot ce a facut pentru Lipova.Dupa douzeci de ani ,aveti strazi

    Raspunde
    • Nu este meritul lui, mai ales ca a intarziat cu 3 ani lucrarile, care de altfel sunt facute de mantuiala. Deja s-ai plombat unele strazi reabilitate si s-a inceput inlocuirea pavajului. Oare pe banii nostrii..!?

      Raspunde
  9. Toată lumea se leaga de Jichici,ca a întârziat lucrările,a intarziat,dar a făcut…măcar se vede ceva după el,alți nu au fost în stare de nimic și a făcut mult mai multe nu numai strazile și nu din bani noștri,din fondurii europene!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.