PNL se pregătește să CEDEZE DELIBERAT președinția CJA la alegerile locale de anul viitor

PNL se pregătește să CEDEZE DELIBERAT președinția CJA la alegerile locale de anul viitor

PNL Arad ar putea ceda deliberat președinția Consiliului Județean Arad în favoarea PSD la alegerile locale de anul viitor, au afirmat pentru NewsAr.ro surse liberale.

La schimb, PSD ar face un evental noncombat în ceea ce privește alegerea primarului municipiului Arad.

De remarcat, că nu este prima dată când se vorbește despre faptul că PNL și PSD colaborează la Arad, trocul dintre cele două formațiuni vizând în trecut colegiile uninominale 5 și 6.

  1. In Arad nu mai exista de mult PNL ,PDL PSD UDMR PMP etc ci doar o mafie din care toate aceste asa zise partide fac parte care suge constant resursele aradenilor !

    Raspunde
  2. Cum le stiti voi pe toate… inclusiv cand vine sfarsitul lumii….

    Raspunde
  3. Nu cred asta! Cine lasă ciolanul așa….de voie bună.Să nu uităm:când pleacă de la putere cei ,,sătui,,vin alții mai ,,flămânzi,,Oare așa se face mult trâmbițata ,,rotație la putere,,? Sunt dezamăgit de clasa politică care ne hotărăște soarta! Îmi vine să boicotez de acuma toate alegerile care vor veni.Nu de alta, dar noi alegătorii (prostimea)votăm una și ce să vezi iese alta! Deci principiul stalinist este în vigoare: ,,Nu contează cine și câți votează.Contează cine numără,,Așa că ,,dragi tovarăși,,ne mai gândim!

    Raspunde
  4. Asta e glumă dar vine 1 noiembrie nu 1 aprilie😁😁😁😁😁

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.