PNL şi-a depus listele de candidaţi la CLM şi CJA. CINE ŞI PE CE LOC CANDIDEAZĂ

PNL şi-a depus listele de candidaţi la CLM şi CJA. CINE ŞI PE CE LOC CANDIDEAZĂ

PNL Arad a depus luni, la Biroul Electoral Municipal, lista cu candidaţii la Consiliul Local Municipal. De asemenea, liderul organizaţiei judeţene, Gheorghe Falcă s-a înscris în cursa pentru un nou mandat de primar.

După Paşti, liberalii îşi vor prezenta programul politic şi sloganul de campanie.

Lista de candidaţi liberali pentru CLM este deschisă de Gheorghe Falcă, urmat de Geanina Pistru (incompatibilă, potrivit ANI), Sergiu Bâlcea, Lucian Riviş Tipei, Ionel Bulbuc (actor al Teatrului Clasic Ioan Slavici), Laura Andres (preşedinte al unei ONG), Giovanni Strona (cetăţean italian, student la Arad), Laurenţiu Călin Bibarţ, Bogdan Boca, Florin Mariş etc. (VEZI JOS LISTA COMPLETĂ!)

lista PNL CLM 1
lista PNL CLM 2

PNL lista CJA
PNL Arad a depuns şi lista de candidaţi la Consiliul Judeţean Arad. Aceasta este deschisă de Iustin Cionca, urmat de Sergiu Bîlcea, Claudia Boghicevici, Aurel Ardelean, Adrian Ţolea, Corina Crişan, Laurenţiu Călin Bibarţ, Vasile Ciceac, Simona Stan, Iosif Retter etc. (VEZI JOS LISTA COMPLETĂ!)
lista PNL CJA 1
lista PNL CJA 2

  1. oho,oho…IAR FALCA,PISTRU(ea) TIPEI,cum sa faceti ceva nou cu hotii vechi! RUSINE PNL!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. vai de capul lor!!

    Raspunde
  3. Lucian Rivis Tipei cel care și a bătut nevasta, exista probe la dosarul de divorț. …Va ajunge consilier municipal ? Va fi votat și susținut de femei ????

    Raspunde
    • Trebuie sa fi nebun sa votezi astfel de hotii si de nemernici…mai are obrazul sa candideze dupa ce si-a batut sotia si sa ceara oamenilor sa il voteze…un agresor nu merita nici un vot.

      Raspunde
  4. Mai astia majoritatea sunt PDL-isti ! PNL este mort ! Cristina esti de rasul curcilor in mandatul tau sa ales praful de liberalism in ARAD si JUDET !!!

    Raspunde
  5. Mafiotii orasului !

    Raspunde
  6. Uitati-va un pic la locul nasterii celor ce vor sa fie consilieri in municipiul Arad, e o rusine ca cineva care nu e legat sufleteste de Arad, sa vina sa imi spuna mie ca el va face si va drege pentru orasul asta… Numai minciuni si din pacate multi le inghit ca pe pastile; ce am fost si ce am ajuns : ARADENI, TREZITI-VA !!!!!!

    Raspunde
  7. WOW !!!! Avem ,,refugiati,, politici din alte judete care candideaza la Arad pentru mandat de consilier local si judetean . Rusine !!! Aradenii nu mai au loc de ,,VINITURI,, !!!!!

    Raspunde
  8. D-le Falca pentru CLM cu Boca Bogdan pe lista NU te votam.Aradeni interesati-va cine este acest Boca de la vechii PNL-isti.Tupeu si atit.Dute la Hunedoara la tine daca te baga cineva in seama.

    Raspunde
  9. La C.J.A. lipseste Vasile Ciceac din poza ! oare unde este ???

    Raspunde
  10. Cu cine inCLM? Cu Gaman ce declara ca este contra pdl traseist ce a fost prin majoritatea partidelor cu un oarecare Boca ce se declara contra Pdl venit prin Arad.Putina onoare domnilor.ARADENI votati oameni ce le pasa de ARAD.Oameni de onoare.Jos pdl[pnl]

    Raspunde
    • Araddeni sunt putini, iar natalitatea niciodata nu a fost un factor de crestere semnificativ in cresterea numarului de oameni dintr-un oras. Cresterea populatiei este data de cei care vin intr-un oras, iar ei in conceptia nta nu sunt aradeni „adevarati” decat de la o doua generatie? o tampenie PSD-ta. Bine ca sunt Fifor si Tripa „mari aradeni”. Mars ma!

      Raspunde
  11. A dispărut analfabetul de Șerb si a aparut cei trei bolovani: Bâlcea, Boca, Barbeș.

    Raspunde
  12. Totul ca totul dar…pana la Tipei…..ce cauta un bataus de femei in CLM ? Cum un asemenea specimen , fiindca om nu il poti numi in conducerea unui oras ? Cum mai poate sa isi scoata fata in lume ???? Rusine ! Sunt verisoara lui nevasta-sa si stiu adevarul !

    Raspunde
  13. CLM cu Barbes,Maris,Boca,Gaman chiar ar fi o rusine pentru ARAD.NU votam asa ceva!!!

    Raspunde
  14. In nici un caz nu voi vota asa ceva ! E o lista a rusinii !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.