PNL și-a prezentat candidatul la Primăria Archiș

PNL și-a prezentat candidatul la Primăria Archiș

Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, și președintele organizației Archiș, Dănuț Alb, l-au prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă pe candidatul PNL la funcția de primar în această comună.

„Considerăm că cea mai bună soluție pentru dezvoltarea comunei Archiș este domnul Vasile Alb, un om al locului cu o experiență de 30 ani în administrație publică. Este un bun gospodar, cu o reputație impecabilă în zonă, care este preocupat de problemele cu care se confruntă concetățenii săi”, a declarat Iustin Cionca.

Vasile Alb, candidat la funcția de primar în comuna Archiș, a precizat că  își dorește să candideze deoarece consideră ca factor prioritar dezvoltarea comunei sale și demararea unor noi inițiative care să contribuie la prosperitatea comunității. „Sunt născut și crescut în comuna Archis, sunt inspector superior la Serviciul Impozite și Taxe locale în Primăria Archiș. Am absolvit Liceul Industrial nr 7 Arad, sunt licențiat în 2 specializări, Administrație Publică și Științe Politice, cu masterat în Politici Publice Europene. Am o experiență de 30 de ani în administrație publică și cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă locuitorii din Archiș. Sunt simpatizant al Partidului Național Liberal de peste 20 ani însă nu am făcut parte din nici un partid politic. Am ales să mă implic în această cursă politică, să candidez pentru funcția de primar în comuna Archiș și împreună cu echipa mea ne propunem să dezvoltăm proiecte pentru a putea  crea rețeaua de canalizare, locuri de joacă pentru copii, intabularea terenurilor ca mai apoi să ne putem concentra pe atragerea investitorilor în zona noastră, fapt ce ar putea duce la crearea de noi locuri de muncă și implicit la creșterea calității vieții locuitorilor”, a afirmat Vasile Alb.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.