PNL şi-a prezentat candidatul la Primăria Pâncota. Un nume ce pare predestinat: Monel Pâncotan

PNL şi-a prezentat candidatul la Primăria Pâncota. Un nume ce pare predestinat: Monel Pâncotan

PNL şi-a prezentat, astăzi, candidatul la funcţia de primar al orașului Pâncota. Acesta este actualul administrator public al orașului, Monel Pâncotan, care în trecut a ocupat și postul de viceprimar al aceluiași oraș.

„În primul rând, aș vrea să mulțumesc organizației județene și celei locale pentru încrederea acordată. Totodată, aș vrea să-i mulțumesc domnului primar Iosif Retter, cu care am lucrat foarte bine în toți acești ani, pentru munca depusă alături de echipa noastră. Dacă reușim să câștigăm alegerile la Pâncota – și suntem încrezători că se va întâmpla acest lucru – echipa noastră dovedind că lucrează pentru cetățeni, ne-am propus să implementăm o serie de proiecte. Ne dorim refacerea infrastructurii rutiere din orașul Pâncota și din satul Măderat. În același timp, ne-am propus construirea unui corp de școală cu 7 săli de clasă la liceul teoretic din oraș, dar și construcția unei grădinițe în satul Măderat. Tot la capitolul școli, ne dorim să construim un corp de școală cu două săli de clasă și o sală pentru activitățile sportive de la clasele I – IV. De asemenea, vom reabilita, moderniza și dota Casa de Cultură a oraşului. Ne propunem să finalizăm şi lucrările de canalizare din orașul Pâncota și din satul Măderat. În plus, vom construi un teren de sport sintetic în satul Măderat. Nu în ultimul rând, dorim să finalizăm lucrările la Centrul de Sănătate și să trecem la darea acestuia în funcțiune. Acestea sunt câteva din proiectele cu care vrem să venim către cetățeni în perioada următoare”, a declarat Monel Pâncotan.

„Dacă vom putea și dacă vom avea sprijin financiar, vom încerca să demarăm și alte proiecte, dar nu vrem nici să-i amăgim pe cetățeni spunându-le că vom face mai mult decât se poate face într-un singur mandat. Noi am demonstrat, la Pâncota, că ne dorim întotdeauna să facem tot ce putem pentru cetățenii noștri, ca aceştia să trăiască mai bine. Sunt sigur că echipa noastră va merge în continuare pe aceeași idee”, a mai declarat Monel Pâncotan.

SONDAJ/ Alegeri locale 2016: Votează-ţi primarul! – PÂNCOTA

Loading...
  1. Pancotan cu Sufletul nu cu numele 18 iunie, 2016, 3:48 pm

    Predestinat sa cesa fure nu a furta destul pana acum cati ani au spalat bani la echipa de fotbal???mai mult de 100000 euro au spalar cu echipa de fotbal reter impreuna cu pancotan monel si city manager cu un salar de mai mult de 1000 de euro si doarunangajat la primarie la Gunoi acum ne bucuram ca scapam de acesti impostorii sa plece sa nu mai auzim de ei Danut ne Bucuram ca Esti Primar

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.