Poenaru nu pleacă, dar TRĂDEAZĂ „marile ambiții” ale conducerii UTA-ei

Poenaru nu pleacă, dar TRĂDEAZĂ „marile ambiții” ale conducerii UTA-ei

În urma partidei pierdute pe teren propriu în fața celor de la CS Universitatea Craiova, UTA a devenit o candidată certă la ultimele locuri în clasament înainte de încheierea turului de campionat.

De altfel, echipa nici nu spera la mult mai mult, dacă e să ne luăm după declarația antrenorului Ilie Poenaru, care spune că UTA trebuie să aibă peste 20 de puncte în tur, lucru agreat, chipurile, (convenit prin contract!?) de conducerea clubului.

„Nu mă gândesc să plec, deocamdată. După turul de campionat, voi vorbi cu conducerea şi vedem ce decizie se va lua. Voiam să avem peste 20 de puncte după tur, că acolo se fac punctele”, a declarat Ilie Poenaru, la microfonul televiziunilor care au transmis meciul. Nu înainte, desigur, de a da (din nou) vina pe jucători.

Cu alte cuvinte, numai suporterii au fost fraieri să spere la mai mult, în timp ce conducerea clubului pare să condamne dinadins UTA la mediocritate, refuzând oferta unor oameni de afaceri care ar fi adus bani grei în club – cu tot ce derivă din asta: Jucători mai buni și un staff tehnic mai aproape de exigențele fanilor.

În urma partidei cu CSU Craiova, UTA ocupă locul al 13-lea în clasament, fiind pe poziție de baraj și la 2 puncte de retrogradarea directă!

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.