Poli – UTA, meci de RISC MAXIM! Ce îi aşteaptă pe suporterii arădeni la Timişoara

Poli – UTA, meci de RISC MAXIM! Ce îi aşteaptă pe suporterii arădeni la Timişoara

Suporterii Bătrânei Doamne au anunţat că nu vor pleca cu trenul la Timişoara, unde duminică, de la ora 15,30, pe stadionul Dan Păltinişanu, va avea loc derby-ul dintre meciul ASU Poli Timișoara şi UTA Arad.

Anunţul a fost făcut ca urmare a faptului că nu a fost găsită o garnitură de tren (personal) care să se potrivescă cu ora meciului.

„Având în vedere ora de disputare a meciului, nu s-a putut găsi nici un tren personal programat în așa fel încât să putem ajunge la timp în Timișoara pentru tradiționalul nostru marș. Astfel, deplasarea se va face cu autocarele, iar plecarea va fi din fața stadionului UTA din Calea Aurel Vlaicu. Întâlnirea suporterilor va fi duminică la ora 11:00 lângă stadion”, informează Suporter Club UTA.

„În funcție de câte persoane se strâng în deplasare vom anunța noi detalii despre acest subiect. Deocamdata îi îndemnăm pe toți cei care doresc să participe ca, odată ajunși pe stadion, să ocupe zona de deasupra intrării în sectorul oaspeților pentru a lua parte la afișarea coregrafie”, mai anunţă asociaţia suporterilor.

Fanii arădeni se strâng sâmbătă, de la ora 15,30 la stadionul din Sânnicolau Mic (strada Ioan Fătu), unde se antrenează UTA, pentru a-i mobiliza pe fotbaliştii arădeni în perspectiva partidei cu Poli.

Autorităţile din Timişoara sunt în alertă

De cealaltă parte, autorităţile din judeţul vecin sunt în alertă. Jandarmii au făcut mai multe recomandări fanilor celor două echipe. Iată care sunt acestea:

„– să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi a personalului de securitate;
– să nu consume şi să nu deţină băuturi alcoolice, substanţe stupefiante sau alte substanţe cu efect psihotrop;
– să nu deţină arme, substanţe iritant lacrimogene, materiale explozive, obiecte contondente sau alte bunuri interzise în locurile destinate aglomerărilor de persoane;
– să nu deţină afişe pancarte, bannere sau afişe cu conţinut rasist, xenofob, cu mesaje obscene, vulgare, jignitoare;
– cetăţenii sunt rugaţi ca în cazul luării la cunoştinţă de săvârşirea unor fapte antisociale sau observarea unor bunuri periculoase sau neidentificate să semnaleze forţelor de ordine aceste aspecte sau să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau la numărul de telefon 0256.222.229.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.