Poliţia a DESCINS la Spitalul Judeţean! În vizor, mai mulţi MEDICI (UPDATE)

Poliţia a DESCINS la Spitalul Judeţean! În vizor, mai mulţi MEDICI (UPDATE)

Poliţiştii au descins, astăzi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, mai mulţi medici fiind prinşi cu mâţa-n sac şi luaţi la întrebări de oamenii legii. Descinderea poliţiştilor ar fi avut loc ca urmare a unei sesizări făcute de Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

Potrivit informaţiilor noastre, Adrian Ţolea ar fi fost nemulţumit de numărul mare de maşini aflate în curtea spitalului, unele parcate aiurea, inclusiv pe spaţiul verde, în pofida semnelor de circulaţie care interziceau parcarea. În consecinţă, acesta ar fi solicitat intervenţia Poliţiei Locale. De aici şi până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas, mai ales că unele dintre maşinile parcate aiurea aparţineau unor medici – între care Eftimie Miuţescu, Bogdan Totolici sau Carmen Neamţu (ultimii doi chiar foşti directori ai spitalului).

Cadrele medicale au fost scandalizate de faptul că au fost puse în situaţia de a fi amendate din cauza faptului că – forţate de împrejurări (parcarea spitalului este ocupată, zilnic, de maşinile unor bolnavi şi ale aparţinătorii acestora) – au parcat neregulamentar.

Într-un târziu, conflictul a fost aplanat, conducerea unităţii medicale fiind pusă în situaţia de a rezolva de urgenţă, în favoarea angajaţilor, problema parcărilor din incinta spitalului.

UPDATE/ Ţolea vrea ordine în parcare
Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, a precizat pentru newsar.ro că nu el a fost cel care a sesizat Poliţia Locală. Dar, pe de altă parte, acesta este de acord cu faptul că trebuie făcută ordine în parcarea din incinta spitalului.

  1. sa se reintroduca intrarea cu cartele si atunci nu vom mai avea nici un bai

    Raspunde
  2. Asa, Tolea, f**e-i pe medici! Dă-i încolo. Plătește-i prost și f**e-i. Sa înțeleagă și ei și fraierii aia de pacienți cine ii sefu’ la județ!!

    Raspunde
  3. Normal in favoarea angajatilor , nu conteaza ca vii la spital cu un bolnav care nu poate umbla , paralizat vai mama lui ,carucior nu primesti sa-l poti deplasa pana la cabinetul medicului ca ,,nu-i voie ,,.Angajatii sunt ,,handicapati ,, bolnavi sau in incapacitate de a intra in incinta spitalului fara masina . Spun lucrurile acestea in cunoastinta de cauza . E cumplit sa ai un bolnav netransportabil in familie si sa ti se spuna ca nu au voie sa-ti dea un carucior .. ei acum nu mai intram nici cu masina pana la intrarea i spital…

    Raspunde
  4. un titlu de toata jena. articol penibil. adica presedintele cja nu are alta treaba decat sa faca ordine intre masini? spitalul nu are conducere care sa faca asta? absolut penibil

    Raspunde
  5. foarte bine a facut Tolea. pare o problema minora dar nu e

    Raspunde
  6. Spitalul e facut pentru medici, nu pentru pacienti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.