Poliția în ALERTĂ. O FETIȚĂ de nouă ani din Arad, DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ (UPDATE)

Poliția în ALERTĂ. O FETIȚĂ de nouă ani din Arad, DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ (UPDATE)

O fetiță de nouă ani din Arad a dispărut fără urmă de mai bine de 24 de ore, fiind în acest moment căutată de polițiști.

În ziua de 13 aprilie, Rodica – Simina David, de nouă ani, a plecat de la domiciliul său de pe strada Hațeg, din municipiu, și până în prezent nu s-a întors. Fetița are următoarele semnalmente: înălţime 110 cenimetri, păr șaten, ochi căpui, față rotundă. Nu se cunoaște îmbrăcămintea acesteia.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE: Fetița a fost GĂSITĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Arad (IPJ) informează că fetița a fost găsită.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției 1 Vlaicu, minora a fost depistată pe raza municipiului. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, relatând că a fost la o cunoștință în toată perioada în care a fost plecată de acasă. Se continuă cercetările pentru clarificarea stării de fapt, fiind informată Drecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad cu privire la cele întâmplate”, se arată în informarea dată publicității de IPJ Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.