Poliția în ALERTĂ. Tânăr de 20 de ani DISPĂRUT fără urmă de mai multe luni (UPDATE)

Poliția în ALERTĂ. Tânăr de 20 de ani DISPĂRUT fără urmă de mai multe luni (UPDATE)

Un tânăr de 20 de ani care a plecat de acasă la sfârșitul anului trecut și de care nu se mai știe nimic de atunci este căutat de polițiști.

Potrivit oamenilor legii, în cursul lunii decembrie 2020, Stepan Gavril – Ioan, de 20 de ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Zărand și până în prezent nu s-a întors.

Tânărul are următoarele semnalmente: înălţime 1.75 metri, aproximativ 65 de kilograme, constituție slabă, față ovală, ochi căpui și păr șaten. Nu se cunoaște îmbrăcămintea acestuia la momentul dispariției.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE/ „Tânărul de 20 de ani a fost depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în zona Gării CFR din municipiu. Din declarațiile acestuia și primele verificări efectuate de colegi nu a fost victima vreunei infracțiuni”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.