Poliția Locală dă iama în asociațiile de proprietari. Cum sunt AMENINȚAȚI președinții de blocuri (VEZI DOCUMENT!)

Poliția Locală dă iama în asociațiile de proprietari. Cum sunt AMENINȚAȚI președinții de blocuri (VEZI DOCUMENT!)

Deși la Primăria Municipiului Arad există Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari, administrația locală a apelat la Direcția Generală Poliția Locală pentru verifica și sancționa asociațiile de proprietari.

Măsura este privită ca o substituire de atribuții menită să pună presiune pe președinții condominiilor și de a-i controla, astfel, eventual în perspectivă politico-administrativă (lucru care s-a mai încercat la Arad, în urmă cu mai mulți ani).

Desigură că există o prevedere legală la baza noii sarcini pe care a primit-o Direcția Generală Poliția Locală, dar nu putem să nu ne întrebăm de ce nu a fost invocată și pusă în aplicare până acum? Sau, cum rămâne cu Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari al Primăriei, care are aceleași atribuții?

Unii președinți consideră oarecum abuzivă noua însărcinare pe care a primit-o Poliția Locală în baza unui dispoziții a Primarului Municipiului Arad. Mai mult decât atât, se întreabă ce cădere are Poliția Locală să verifice documentele financiar – contabile ale asociațiilor de proprietari când există atâtea (alte) organe abilitate care pot face asta.

Deocamdată ne oprim aici, nedorind, azi, decât să tragem un semnal de alarmă asupra unui subiect care „arde” în asociațiile de proprietari și asupra căruia, cu siguranță, vom reveni.

  1. asta e ultima gaselnita? nu au mai stiut cum sa faca si au gasit asta cu politia locala? penibil domnilor sa va fie rusine!!

    Raspunde
    • Ai dreptate !
      Atunci e stat in stat !
      Ok !
      Nu ne mai trebuie primar , primaria , etc.
      O gloata de angajați peste tot , mâncăruri de bani Si incompetență crasă! E nevoue de aradeni doar la voturi , si mai apoi urineza /defecheaza pe noi !
      Rusine !

      Raspunde
  2. nici sa nu va treaca prin cap sa cereti ceva relatii de la compartimentul specializat al primariei ! nimeni de acolo nu stie ceva ! trebuie sa te descurci cum poti. acum mai vin si ”specialistii” chititi pe amenzi, ca doar asa e in romanica. in tara asta nu exista avertisment, direct amenda …

    Raspunde
  3. Un aradean get-beget 13 august, 2021, 12:02 pm

    Oare nu mai bine ar face Politia Locala sa verifice cetatenii romi care locuiesc fara forme legale in cartierul Alfa,str B Lautaru?
    Nu mai bine si-ar proteja platitorii de taxe si impozite din cartier prin eliminarea din peisaj a acestor impostori care nu muncesc,dar acare au drepturi?
    Cei care sunt discriminati in aceasta ecuatie sunt cetatenii onesti din cartier!

    Raspunde
  4. […] post Poliția Locală dă iama în asociațiile de proprietari. Cum sunt AMENINȚAȚI președinții de bl… appeared first on […]

    Raspunde
  5. Seamana a control total si se cam știe de unde bate vantul, multe idei stupide mai au kk-ții cu servieta :))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.