Poliția Locală, nici o reacție după ACCIDENTUL în care a fost răsturnată o mașină a instituției

Poliția Locală, nici o reacție după ACCIDENTUL în care a fost răsturnată o mașină a instituției

Direcția Generală Poliția Locală Arad tace mâlc după ce o mașină a instituției a fost implicată într-un accident și răsturnată în intersecția dintre străzile Andrei Mureșanu și Ștefan Augustin Doinaș.

Deși ne-am fi așteptat să reacționeze prin intermediul unui comunicat de presă, în care să explice ce anume s-a întâmplat, Poliția Locală ales să păstreze tăcerea în acest caz.

A reacționat, în schimb, Inspectoratul de Poliție Județan (IPJ) Arad, care a furnizat presei următoarele:

„În ziua de 3 Decembrie a.c., în jurul orei 15,25, a avut loc un eveniment rutier, în municipiu. O autospecială a poliției locale, condusă de un arădean de 36 de ani, polițist local, în timp ce se deplasa pe strada Andrei Muresanu, a pătruns pe strada Ștefan Augustin Doinaș, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 58 de ani, din județul Suceava. La fața locului a fost solicitată o ambulanță, pentru evaluarea stării de sănătate a ocupanților autoturismelor, dar niciunul nu a necesitat transport la spital. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferilor a indicat că niciunul nu consumase alcool.”

Foto: DoctorTrafic

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.