Politicianul care ARE TATUAJE pe 90% din suprafaţa corpului. LE-A LUAT FAȚA contracandidaților săi! (GALERIE FOTO)

Politicianul care ARE TATUAJE pe 90% din suprafaţa corpului. LE-A  LUAT FAȚA contracandidaților săi! (GALERIE FOTO)

A intrat în politică printr-o ironie a sorții!

Nu are strop de experiență în domeniu și prea puține cunoștințe în economie. Este, în prezent, profesor de artă, chiar unul foarte îndrăgit de locuitorii țării sale, unde i s-a dus faima datorită caracterului său.

Vladimir Franz este un politician atipic. Are 90% din suprafaţa corpului tatuată, iar acest lucru nu a constituit un impediment pentru candidatura sa la funcția de președinte al Cehiei.

Într-o țară în care alegătorii sunt din ce în ce plictisiți de politicieni corupți, Franz a devenit cunoscut în 2013, după ce 88.000 de oameni au semnat petiţia în care-l cereau candidat la preşedinţie.

A absolvit cursurile Facultății de Drept și a devenit avocat, dar – în scurt timp – a decis să-şi urmeze adevărata pasiune, arta. La momentul cadidaturii sale, era profesor la Școala de Teatru a Academiei de Arte din Praga (School of Theather of the Academy of Perfoming Arts of Prague) şi avea o reputaţie fără cusur.

Despre tatuajele sale vorbește în termeni foarte simpli: „nu sunt obstacole, ci îmi dau un plus de valoare, iar alegerile nu sunt un concurs de frumuseţe, ci este vorba de toleranţă şi cultură”.

După ce au fost anunţate rezultatele la alegeri, Vladimir Franz a obţinut un loc onorabil trei cu 11,4%.

În prezent, Franz este secretar în Ministerul Culturii.

VS4880a4_vla1

Presidential candidates Vladimir Franz, center, Milos Zeman, right, and Premysl Sobotka, left, talk prior their television debate in Prague, Czech Republic, Thursday, Jan. 10, 2013. The Czech Republic holds the first round of the Presidential election on Jan. 11-12th, 2013. (AP Photo/Petr David Josek)

franz_vladimir1

Prof. Vladimír Franz getting a sponsored drink before entering a discussion with all Czech presidential candidates at the National Technical Library in Prague Dejvice. Franz is a prominent Czech composer and painter, stage music author and also a registered candidate in the 2013 Czech presidential election.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.