UPDATE/ Polițist ACCIDENTAT în trafic la Arad, în timp ce se afla în misiune! Autorul, ÎNCĂTUȘAT și dus la audieri

UPDATE/ Polițist ACCIDENTAT în trafic la Arad, în timp ce se afla în misiune! Autorul, ÎNCĂTUȘAT și dus la audieri

Un polițist a fost accidentat de o mașină, în municipiul Arad, în timp ce se afla în misiune la locul unui accident rutier.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, „în ziua de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 14,40, un echipaj al Biroului Poliției Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puțin timp înainte, la intersecția străzilor General Vasile Milea și Nicolae Grigorescu, din Arad. Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenții de poliție, care i-a făcut semn conducătorului auto să-și continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliție, autoturismul l-ar fi acroșat, după care și-a continuat deplasarea”.

Polițiștii aflați la fața locului au pornit imediat în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția Bulevardului Revoluției cu strada Crișan, cu sprijinul unui echipaj de Ordine publică și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Bărbatul aflat la volan fost încătușat și condus la sediul Poliției Rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, precum și pentru audieri.

Polițistul acroșat de autoturism s-a deplasat la Unitatea Primiri Urgențe, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Conform IPJ, „în urma cercetărilor, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei” comise de bărbatul ce s-a aflat la volanul mașinii care l-a acroșat pe polițist.

UPDATE/ „Bărbatul a fost identificat în persoana unui arădean de 45 de ani.  Acesta a fost testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi analizate toate circumstanțele săvârșirii faptei, pentru a fi luate și alte măsuri de urmare, dacă se impun. Polițistul rănit în eveniment nu a rămas internat”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.