Poliţiştii arădeni, alături de elevi la începutul noului an şcolar

Poliţiştii arădeni, alături de elevi la începutul noului an şcolar

 

Peste 280 de poliţişti din cadrul IPJ Arad au acţionat suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din municipiul şi judeţul Arad, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Din dispoziţia Şefului Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă, emisă la nivel naţional, luni, 14 septembrie, 284 de poliţişti arădeni au acţionat în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Cei 217 poliţişti de ordine publică, 31 de poliţişti de la rutieră, 2 de la prevenire şi 34 de poliţişti de la alte structuri, au fost prezenţi astăzi, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor arădene, pentru ca noul an şcolar să înceapă în linişte şi siguranţă.

2

Efectivele au fost prezente în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.

Totodată, cu această ocazie poliţiştii prezenţi la festivităţi au transmis mesajul Şefului Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă.

DSC_0056

Pentru Poliţia Română, siguranţa în şcoli constituie o prioritate. Astfel, poliţiştii arădeni în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice locale, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza pentru elevi diferite activităţi preventive-educative.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad urează tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar !

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.