Polițiștii arădeni au confiscat aproape 2.000 de litri de alcool de contrabandă

Polițiștii arădeni au confiscat aproape 2.000 de litri de alcool de contrabandă

Polițiștii arădeni au confiscat aproape 2.000 de litri de alcool transportat ilegal de un sătmărean. Bărbatul a fost reținut de oamenii legii.

Un transport ilegal de 1.998 de litri de alcool etilic a fost depistat pe raza județului Arad. Șoferul a fost reținut pe bază de ordonață de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

„Polițiștii orașului Chișineu Criș au depistat și oprit în trafic, pe raza localității Chișineu Criș, un sătmărean de 32 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, în flacoane de 3 litri, 1.998 de litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic. Întreaga cantitate de lichid și mijlocul de transport utilizat pentru transportul acestuia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, bărbatul de 32 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere. Conform Legii 227/2015 pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.