Poliţiştii arădeni au confiscat zeci de metri steri de lemne care erau tranportate ilegal

Poliţiştii arădeni au confiscat zeci de metri steri de lemne care erau tranportate ilegal

Poliţiştii arădeni au confiscat la Nădlac zeci de metri steri de lemne care erau tranportate ilegal. Transportul a fost depistat în urma unei acţiuni organizate marţi. Poliţiştii au depistat în trafic, pe raza localităţii Nădlac, un bărbat care transporta cu un TIR 32 de metri steri de lemne pentru foc.

Oamenii legii au constatat în urma verificărilor că avizul de însoţire prezentat de şofer avea valabilitatea expirată din data de 30 august 2014. În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu suma de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, a fost confiscat.

Prinşi în flagrant în timp ce furau 50 de trunchiuri de salcâm
Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Ineu după ce au fost depistaţi în flagrant, în timp ce furau 50 de trunchiuri de salcâm. Cei doi au fost depistaţi în cursul zilei de marţi, în timp ce sustrăgeau 50 de trunchiuri de salcâm (cu diametru de 10-11 cm.) de pe un teren proprietate privată, situat în zona localităţii Ineu. Prejudiciul cauzat a fost recuperate iar cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.