VIDEO/ Poliţiştii arădeni au efectuat percheziţii în trei judeţe pentru a destructura o grupare infracţională

VIDEO/ Poliţiştii arădeni au efectuat percheziţii în trei judeţe pentru a destructura o grupare infracţională

Poliţiştii de investigaţii criminale din Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare specializată în infracţiuni cu violenţă. Au fost efectuate opt percheziţii în urma cărora au fost ridicate 280 de grame de cannabis iar trei bărbaţi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

„În data de 27 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au efectuat opt percheziţii domiciliare în judeţele Cluj, Oradea şi Arad. La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În urma percheziţiilor, din locuinţa unuia dintre membrii grupării, poliţiştii au ridicat 280 de grame de cannabis”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit anhetatorilor, gruparea ar fi fost înfiinţată în cursul anului 2012, fiind formată din cetăţeni români şi moldoveni. În data de 10 octombrie 2013, trei dintre membrii grupării ar fi sustras în municipiul Arad de la un bărbat, prin violenţă, o geantă în care se afla suma de 220.000 de lei, părăsind apoi locul faptei cu un autoturism.

De asemenea, membrii grupării sunt bănuiţi că, în data de 25 aprilie 2013, prin violenţe şi ameninţări, ar fi sustras o geantă, în care se aflau 273.819 lei, de la bărbat care se afla într-o parcare din apropierea locuinţei sale, din municipiul Cluj-Napoca.

Totodată, aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, fiind bănuiţi că, la data de 16 martie 2014, ar fi incendiat un autoturism de teren parcat în municipiul Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de 30.500 de lei.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, tâlhărie, tâlhărie calificată şi distrugere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor de la Tribunalul Arad, cu propunere de arestare preventivă.

 

Loading...
  1. jutetul Oradea ? nu sunteti cu toate tiglele pa casa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.