Polițiștii au „PERIAT” Aradul. Ce au descoperit oamenii legii (GALERIE FOTO)

Polițiștii au „PERIAT” Aradul. Ce au descoperit oamenii legii (GALERIE FOTO)

Polițiștii arădeni împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Direcției Generale Poliție Locală Arad au desfășurat vineri o acțiune de amploare cu efective mărite pe raza municipiului Arad, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Acțiunea a avut ca scop impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea cerșetoriei și a vagabondajului, precum și reducerea riscului rutier și intensificarea masurilor de combatere a faptelor antisociale.

„În urma activităților desfășurate polițiștii au legitimat 189 de persoane dintre care 41 fără adăpost, au aplicat 101 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 32.528 de lei, dintre acestea 83 în baza O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 13 în baza Legii 61/1991 R privind ordinea și liniștea publică și 5 în baza O.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români. Persoanele fără adăpost depistate au fost luate în evidență, fiind implementate în bazele de date ale poliției. De asemenea, au fost controlate 132 de autoturisme și reținute 4 permise de conducere”, transmite IPJ Arad.

De remarcat, că aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare pe raza întregului județ.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.