Polițiștii locali, la datorie cu ocazia Street Food Festival

Polițiștii locali, la datorie cu ocazia Street Food Festival

Având în vedere faptul că în perioada 4 – 7 iulie 2019 în Parcul Mihai Eminescu se desfăşoară Street Food Festival, poliţiştii locali vor fi prezenţi în zonă şi vor asigura condiţiile optime de desfăşurare a evenimentului.

Poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumuri publice vor asigura fluidizarea traficului rutier şi pietonal la trecerea de pietoni  care face legătura între Parcul Mihai Eminescu şi strada Romul Veliciu, cu scopul prevenirii unor posibile incidente rutiere, informează biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad.

De menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică se vor ocupa agenţii din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Circulaţie.

Comercianţii care vor desfăşura activităţi de alimentaţie publică şi comerţ vor fi atent monitorizaţi de poliţiştii locali din cadrul  Biroului Activitate şi Control Comercial. Aceştia vor verifica  dacă preţul de vânzare este indicat într-o formă clară, lizibilă şi uşor de identificat de către consumatorii prezenţi la eveniment.

Totodată se vor aplica măsurile de protejare a populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicit ce ar putea perturba desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor comerciale din cadrul festivalului.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.