Polițiștii „PERIE” AUTOSTRADA: Zeci de SANCȚIUNI! Acțiunea CONTINUĂ (FOTO + VIDEO)

Polițiștii „PERIE” AUTOSTRADA: Zeci de SANCȚIUNI! Acțiunea CONTINUĂ (FOTO + VIDEO)

Polițiști și reprezentanți ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier desfășoară, în această perioadă, mai multe acțiuni pe tronsonul Deva – Nădlac al autostrăzii A1.

Acțiunea are ca scop verificarea documentelor de transport marfă și persoane, verificarea respectării timpilor de odihnă, precum și a stării tehnice a autovehiculelor.

„În urma activităților desfășurate în prima parte a zilei, au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei, dintre care 18 pentru depășirea vitezei legale, 24 pentru defecțiuni constatate la autovehicule, 6 pentru lipsa luminilor de întâlnire, 3 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 7 pentru nerespectarea timpilor de odihnă, 2 pentru refuzul controlului tehnic și celelalte pentru alte abateri. Au fost retrase 15 certificate de înmatriculare”, anunță Poliția.

Conducătorilor vehiculelor le-a fost recomandat să evite circulația în perioada de caniculă (10,00 – 18,00), să se informeze cu privire la condițiile meteo-rutiere ale traseului până la destinație și să facă repaus când se simt obosiți.

De asemenea, li s-a pus în vedere că este INTERZISĂ deplasarea, staționarea și oprirea pe banda de urgență, cu excepția urgențelor medicale sau a defecțiunilor tehnice, atunci când un polițist indică acest lucru sau când lucrările aflate în desfășurarea impun devierea traficului pe banda de urgență.

  1. […] post Polițiștii „PERIE” AUTOSTRADA: Zeci de SANCȚIUNI! Acțiunea CONTINUĂ (FOTO + VIDEO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.