Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au PRINS un BĂRBAT din Șiria. Ce deținea acesta în casă

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au PRINS un BĂRBAT din Șiria. Ce deținea acesta în casă

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Pericloase au identificat un bărbat care deținea ilegal o armă.

Polițiștii au depistat un bărbat de 55 de ani, din localitatea Șiria, care deținea la domiciliul său o armă de autoapărare cu gaz și bilă de cauciuc și 10 cartușe cu capsa nepercutată.

Arma și cartușele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

Foto: Arhivă

  1. Pentru a avea efect mai puternic ar trebui ca cei de la poliție să dea numele celui în cauză interlopilor, să le spună că nu se mai poate apăra în propria casă cu nimic și să intre peste el ă-l bată și să-i fure bunurile ! Și când te gândești că sunt țări unde pt. autoapărare a ta și a proprietății ai dreptul să ai și mitralieră , doar să nu o scoți în afara proprietății. La noi nu e cazul suntem apărați într-un sat de 3000 de locuitori de 2 polițiști ce vin să constate pagubele, eventual ..decesul ! Auzi..confiscăm pistol cu bile de cauciuc în propria locuință ! Suntem de cascadorii râsului !

    Raspunde
  2. An Romania te pușcă și infractorii sânt liberi cazul meu

    Raspunde
  3. An Romania te pușcă și infractorii sânt liberi cazul meu jiva Sorin

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.