Pompierii arădeni au desfășurat peste 70 de misiuni în ultimele 24 de ore

Pompierii arădeni au desfășurat peste 70 de misiuni în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 ore subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad au desfășurat 77 de misiuni.

Din cele 77 de misiuni, 71 au fost misiuni de intervenție iar 6 de prevenire.  S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 4 incendii dintre care 2 vegetație uscată și 2 anexe gospodărești.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit ieri în municipiul Arad si in localitatea Ghioroc pentru stingerea unor incendii la anexele unor locuințe. În ambele cazuri incendiile se manifestau violent și generalizat cu posibilitatea de extindere la imobilul de locuit si doar intervenția rapida si profesionalismul pompierilor au salvat casele. In incendiu au ars bunurilor aflate în cele două anexe.

Cauza probabilă a incendiilor în ambele cazuri a fost un scurt circuit electric.

Echipajele alocate pentru transportul pacienților confirmați cu noul coronavirus au efectuat 25 de misiuni de transport către cele 3 spitale, Ineu, Grăiește si Expo. Ca urmare a misiunilor de transport, la cele două puncte de decontaminarea din Arad și Ineu au fost executate 14 operațiuni de decontaminarea ale personalului și tehnicii de intervenție

In urma unui accident rutier în localitatea Ineu, un echipaj de intervenție, format din patru pompieri și o autospecială de stingere cu apă și spumă a asigurat zona în vederea evitării producerii altor situații de urgență.

Cele 9 echipaje SMURD, 1 terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prima ajutor au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență în 27 de cazuri.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.