Pompierii arădeni caută un adolescent posibil înecat în râul Mureş. UPDATE: Adolescentul a fost găsit mort!

Pompierii arădeni caută un adolescent posibil înecat în râul Mureş. UPDATE: Adolescentul a fost găsit mort!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a fost solicitat, în cursul zilei de joi, să intervină cu un echipaj de căutare-salvare, pentru căutarea unei persoane posibil înecate în râul Mureş, la piciorul Podului Traian din zona Hotelului Coandi. La această oră intervenţia este în curs de desfăşurare.

„Victima a fost observată de un bărbat care se afla la pescuit, acesta sunând la 112 pentru a anunţa incidentul. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare-salvare format din trei subofiţeri. Căutările sunt efectuate cu barca, membrii echipajului utilizând unelte specifice acestui tip de intervenţie, respectiv cange şi gheare de pisică”, a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Potrivit pescarului, este vorba despre un adolescent în vârstă de 14-15 ani care a intrat în apă, după care a ţipat şi nu a mai fost văzut ieşind, pe malul râului rămânând abandonate bicicleta, hainele şi telefonul băiatului dispărut.

UPDATE/ Cadavrul copilului de 14 ani a fost descoperit joi seara la piciorul Podului Traian.

Salvat de la înec
Un tânăr de 21 de ani a fost salvat de la înec. Incidentul a avut loc joi, la Ştrandul Neptun. Acesta a fost observat la timp şi scos din apă, martorii solicitând intervenţia Serviciului de Ambulanţă.
Membrii unui echipaj SMURD au reuşit să resusciteze victima, aceasta fiind transportată Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.