Pompierii au intervenit în centrul orașului. Ce s-a întâmplat

Pompierii au intervenit în centrul orașului. Ce s-a întâmplat

Se știe deja că Aradul este orașul avertismentelor cu „Atenție, cade tencuiala!”. Oriunde te plimbi prin centru, nu se poate să nu vezi cel puțin o plăcuță cu acest mesaj. Problema devine serioasă însă când cetățenii sunt puși în pericol.

Chiar ieri au căzut bucăți de tencuială pe strada dintre Biserica Roșie și Tribunal, din fericire însă nu se afla nimeni acolo în acel moment.

Un alt loc periculos este în față la McDonald’s, pe Bulevardul Revoluției colț cu strada Horia. Aici s-a întâmplat de nenumărate ori să cadă bucăți din clădire pe trotuar, la un moment dat zona fiind împrejmuită din această cauză.

Astăzi, pompierii de la ISU au intervenit în zona respectivă cu o autospecială pentru a îndepărta elementele de pe clădiri care riscă să cadă.

Astfel de acțiuni ar fi necesare în tot centrul urbei, deoarece clădirile sunt vechi, neîngrijite și pot reprezenta un real pericol pentru trecători.

Odată cu amenințarea majorării taxelor, arădenii au început să își renoveze fațadele și acoperișurile, dar până când întreg centrul va fi reabilitat va mai trece foarte mult timp.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.