Pompierii vor verifica locaţiile în care urmează să fie amenajate secţii de votare

Pompierii vor verifica locaţiile în care urmează să fie amenajate secţii de votare

Pompierii vor verifica locaţiile în care urmează să fie amenajate secţii de votare. Controalele vor avea loc în perioada 08 – 20 mai, şi vor fi efectuate de ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Insectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

„Planificarea, organizarea şi executarea controalelor tehnice de specialitate pentru prevenirea incendiilor se va face cu respectarea prevederilor OIG nr. 1055/2007. Executarea controalelor de prevenire în vederea stabilirii gradului de asigurarea dotării obiectivelor în care se organizează secţii de votare cu mijloace tehnice de apărare împotriva incendiilor, menţinerea liberă în permanenţă a căilor de acces, evacuare şi intervenţie, exploatarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor electrice şi utilitare ce echipează construcţiile, precum şi asigurarea măsurilor de limitare a propagării incendiilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Arad.

„Desfăşurarea activităţilor preventive la  parametrii de exigenţă şi performanţă cei mai ridicaţi, deficienţele constatate pe timpul controalelor urmând a fi aduse operativ la cunoştinţa reprezentanţilor legali ai obiectivelor verificate, în vederea remedierii lor până la momentul începerii manifestărilor din perioada campaniei electorale sau a alegerilor”, se mai precizează în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.