Ponta IESE DIN POLITICĂ: Las loc altora, recuperez timpul cu familia

Ponta IESE DIN POLITICĂ: Las loc altora, recuperez timpul cu familia

Premierul Victor Ponta a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunță că, după ce PSD va câştiga alegerile prezidenţiale, va putea lăsa loc în politică „altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani”.

Victor Ponta amintește că, în urmă cu treisprezece ani, în data de 4 aprilie, a fost numit în funcţia de şef al Corpului de Control al Guvernului de către premierul de la acea vreme, Adrian Năstase.

„Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţa”, mai scrie şeful Executivului.

Acesta precizează că, în toată această perioadă, a încercat să folosescă poziţiile publice ocupate: de secretar de stat, ministru, deputat, prim-ministru, pentru „a schimba în bine țara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi cu rele”.


Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădări şi dezamăgiri) – dar şi miza sa este enormă!”,
a adăugat liderul PSD.

„Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!”, completează şeful Executivului.

În finalul postării, Victor Ponta susţine că, după alegerile prezidenţiale, vrea să se dedice familiei şi că va lăsa loc tinerilor pe scena politică.

„În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea”, își încheie premierul postarea.

 

 

Foto: Facebook

  1. esti sigur ca ve-ti castiga alegerile prezidentiale? si daca nu le castigati ce faceti/? ramaneti in politica?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.