Ponta şi Tudose, la Arad: TUNURILE pe Fifor şi Falcă! Ce a făcut senatorul şi cât îl vor plânge arădenii pe primar

Ponta şi Tudose, la Arad: TUNURILE pe Fifor şi Falcă! Ce a făcut senatorul şi cât îl vor plânge arădenii pe primar

Prezenţi vineri la Arad, liderii PRO România, în frunte cu foştii premieri Victor Ponta şi Mihai Tudose l-au făcut praf pe senatorul PSD Mihai Fifor şi l-au ironizat pe Gheorghe Falcă, primar al municipiului şi preşedinte al Filialei Teritoriale PNL.

Cel mai rău şi-a luat-o Mihai Fifor, mai ales că de acolo (PSD) speră PRO România că va lua voturi la alegerile europarlamentare, fapt menit a le da curaj social-democraţilor nemulţumiţi de „proştii” care conduc acum partidul şi România să părăsească corabia lui Dragnea. Lucru care ar conduce, desigur, la schimbarea majorităţii în Parlament, înlăturarea lui Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor şi PSD.

Legat de Fifor, Ponta a spus că acesta a fost exilat la Arad de Lia Olguţa Vasilescu, tirul la adresa fostului ministru al Apărării fiind preluat de Mihai Tudose: „Domnul Fifor este un domn care, de faţă cu peste 20 de oameni, când ne-am strâns noi câţiva să îi spunem domnului Dragnea să plece, să nu mai facă ceea ce face, a venit şi el. Şi era ceva aşa între Batman, Superman, Robin Hood… Că el rupe, muşcă, din păcate trebuie să plece în America că are treabă, lipseşte în ziua aia cu CEX-ul fabulos, dar «domnule, mă puneţi pe speaker, eu din America aici de pe telefon pe speaker îi spun să se ducă acolo unde nu e nici durere, nici întristare, nici suspin, să ne lase». Evident că n-a sunat, evident că s-a întors, a declarat că el a semnat un tabel dar era pentru butelii şi că pe tabelul ălalaltul, care era pentru pleacă Dragnea, cineva i-a falsificat semnătura, în condiţiile în care a semnat de faţă cu noi. Ăsta-i omul!”.

Despre Gheorghe Falcă, liderul PRO România Victor Ponta a spus că arădenii „îl vor plânge” după ce va pleca la Bruxelles, în Parlamentul European. Dar nu mult: „O zi”, a spus, ironic, Victor Ponta.

Deşi nu au nominalizat o persoană pentru a candida la funcţia de primar al Aradului în 2020, este de aşteptat ca PRO România să meargă pe varianta Marin Lupaş, consilier local municipal care a aderat la partidul lui Ponta. Altfel, fostul deputat Flavius Măduţa a declarat că nu va candida la funcţia de primar.

Zeci de persoane au participat, vineri, la Hotel Leon, la o întâlnire cu staff-ul PRO România. Între aceştia, fostul deputat Flavius Măduţa, consilierul local municipal Marin Lupaş, fostul prefect Cosmin Pribac, Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârşin, Lucian Stoicu, fostul primar al comunei Vinga etc.

  1. Nu-l iubesc pe d-l Falca dar valoreaza mai mult decat cei „sapte magnifici” din poza.

    Raspunde
    • desigur ca valoreaza mai mult…. in urma cu cativa ani averea sa era estimata la 28 – 30 de milioane de euro… si cand te gandesti ca a pornit de la un Oltcit….

      Raspunde
  2. Si o garsoniera.

    Raspunde
  3. […] Ponta şi Tudose, la Arad: TUNURILE pe Fifor şi Falcă! Ce a făcut senatorul şi cât îl vor plâ… […]

    Raspunde
  4. Ce prost trebuie sa fii sa vorbesti de milioane ca are Falca asta care scrie precis este un analfabet PSD care nu stie sa numere nici pina la 10.Se vede Prim ministru au ce te astepti de gunoie.Alde ???alt gunoi Pistru sa ridicat pe spatele Pdl a lui Falca sa vicem corect si impins de Jeanina fost nevasta .Esta nici nu stia ca Bucurestiul este capitala Ro.Astia vin sa dea lectii .Ce caracter ce om mic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.