Porţi deschise la Jandarmerie: Zeci de copii au trecut pragul instituţiei!

Porţi deschise la Jandarmerie: Zeci de copii au trecut pragul instituţiei!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a organizat astăzi Ziua Porţilor Deschise, prilej cu care mai mulţi copii, însoţiţi de părinţi şi profesori, au avut ocazia să îi cunoască pe jandarmi şi să afle mai multe despre activitatea şi misiunile pe care aceştia le desfăşoară.

„Jandarmii le-au prezentat vizitatorilor exerciţii demonstrative specifice misiunilor şi exerciţii cu câinii de serviciu. Acestea din urmă au reprezentat o mare atracţie pentru copii, fiind prezentate exerciţii de dresaj, de căutare şi salvare în mediul natural şi de intervenţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Micuţii au vizitat şi atelierele de lucru în care a fost prezentată tehnica din dotare, materialele de intervenţie şi cele de comunicaţii. În finalul vizitei, în imagini video au fost prezentate aspecte din activităţi şi misiuni dar şi aspecte ce ţin de carieră în arma Jandarmerie.

„Evenimentul ce a avut loc astăzi, 5 iunie, la sediul jandarmeriei arădene, se încadrează în activităţile planificate în cadrul campaniei Jandarmeria pe înţelesul tuturor, iniţiată la nivel naţional”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.