Porție triplă de comedie la teatrul arădean

Porție triplă de comedie la teatrul arădean

Trei comedii într-o săptămână. Aceasta este oferta extrem de tentantă pe care Teatrul Clasic „Ioan Slavici” (TCIS) o lansează publicului. Astfel, de joi, 28 septembrie, până duminică, 1 octombrie, scena mare a TCIS găzduiește trei dintre producțiile de succes ale teatrului arădean.

„Umor de calitate, actorii noștri îndrăgiți și montări reușite. Propunem publicului nostru în această săptămână trei producții care merită văzute și, de ce nu, revăzute. Suntem siguri că toți cei care aleg să râdă cu poftă și să se bucure de teatru zilele aceastea, nu vor regreta.”, afirmă Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Prima comedie prezentă pe scena mare a TCIS, săptămâna aceasta, este „Take, Ianke si Cadâr”, în regia lui Laurian Oniga. Spectacolul îi reunește pe aceeași scenă pe: Dan Covrig, Ovidiu Ghiniță, Călin Stanciu, Constantin Florea, Robert Pavicsits, Roxana Sabău, Oana Kun, Adriana Ghiniță, Liliana Balica și Elena Ivașcu. Reprezentația este planificată pentru joi, 28 septembrie, de la ora 19.00.

La fel de promițător din punct de vedere teatral este și sfârșitul acestei săptămâni. Astfel, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 19.00, tot scena mare este gazda uneia dintre cele mai longevive producții arădene. „Căsătoria”, de N.V. Gogol poartă semnătura regizorală a lui Laurian Oniga. Răspund „prezent” întâlnirii cu publicul actorii: Oltea Blaga, Carmen Butariu, Liliana Balica, Florin Covalciuc, Sorin Calotă, Dan Covrig, Roxana Sabău, Călin Stanciu și Robert Pavicsits.

Propunerea teatrală pentru ziua de duminică, 1 octombrie, vine din partea regizorului Alexandru Mâzgăreanu. Spectacolul „Crima din strada Lourcine” (foto) se joacă pe scena mare a teatrului arădean. Reprezentația, care începe de la ora 19.00, este un bun prilej de reîntâlnire cu actorii: Ștefan Statnic, Cecilia Lucanu-Donat, Alex Mărgineanu, Marian Parfeni și Ioan Peter.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.