Posibilă faptă de corupere a alegătorilor în județul Arad

Posibilă faptă de corupere a alegătorilor în județul Arad

PNL Craiva acuză, voalat, PSD că ar corupe alegătorii din comună, prin oferirea de lemne de foc.

„Mulțumim d-lui Moț Sorin (Soso), angajat al Ocolului Silvic DUMBRAVA Beliu, pentru ajutorul acordat unor cetățeni de bună credință și cu nevoi sociale din comuna Craiva, ajutor constând în lemne de foc pentru iarnă. Chiar dacă e campanie electorală este de apreciat acest gest umanitar din partea dânsului. Așteptăm ca această acțiune caritabilă să continue în toată comuna!”, afirmă ironic reprezentanții PNL Craiva într-o postare pe pagina de socializare.

Liberalii acuză astfel, voalat, că în spatele „acțiunii caritabile” s-ar ascunde, însă, o faptă gravă, pedepsită de lege, și anume coruperea legătorilor: „Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze o anumită listă de candidați ori un anumit candidat se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani și interzicerea exercitării unor drepturi”.

De remarcat, că posibila corupere a alegătorilor este pusă de reprezentanții PNL pe seama disperării candidaților PSD că vor pierde alegerile în comună.

  1. ce posibil? e mita pt voturi in toata regula!!

    Raspunde
  2. Ce vă mirați se practică și s-a practicat și în alte comune și tot PSD a fost la butoane!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.