Poți rămâne ÎNSĂRCINATĂ și FĂRĂ să faci SEX! Cum e posibil

Poți rămâne ÎNSĂRCINATĂ și FĂRĂ să faci SEX! Cum e posibil

Dacă vrei să eviți o sarcină nedorită trebuie să știi că există și alte metode prin care poți să rămâi însărcinată în afară de actul sexual. Multe cupluri nu știu aceste lucruri și „merg la risc”, bazându-se pe metode de contracepție nesigure sau pur și simplu nu se protejează.

Mulți tineri practică așa-numitul „sex pe uscat”, în timpul căruia nu se dezbracă de tot, deci nu are loc penetrarea propriu-zisă. Cu toate acestea, dacă sperma ajunge pe lenjeria intimă a fetei sau în zona genitală, chiar dacă șansele sunt extrem de mici, ea poate rămâne însărcinată.

De asemenea, există mitul conform căruia femeia nu poate rămâne gravidă în timp ce alăptează. Acest lucru este greșit și se recomandă folosirea unei metode de protecție cum este prezervativul.

Multe persoane evită prezervativul deoarece susțin că le cauzează neplăceri sau diminuează senzațiile și se bazează strict pe bărbat, care nu ejaculează în interiorul femeii. Această metodă de contracepție nu e deloc sigură, deoarece și în timpul actului sexual se elimină lichid preseminal, care conține spermatozoizi, iar astfel poate apărea o sarcină nedorită.

Sursa: Daily Mail

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.