Povestea TRAGICĂ a unui băiețel care a MURIT cu ZILE: A fost DIAGNOSTICAT GREȘIT de 20 de ori (FOTO)

Povestea TRAGICĂ a unui băiețel care a MURIT cu ZILE: A fost DIAGNOSTICAT GREȘIT de 20 de ori (FOTO)

Un băieţel, în vârstă de cinci ani, care a suferit de o afecţiune banală, a murit după ce medicii nu au reușit să îi detecteze afecțiunea.

Băiețelul, care a suferit de artrită, a fost diagnosticat greșit de mai bine de 20 de ori într-o perioadă de doi ani, iar familia lui afirmă că medicii l-au trimis acasă cu Calpol și Ibuprofen de fiecare dată, ei crezând că suferă de o gripă banală.

În ciuda stării sale, Kaden a continuat să meargă la școală și să învețe foarte bine, dar starea lui se deteriora văzând cu ochii din cauza afecțiunii care îi distrugea treptat cartilajul.

Familia băiețelului a decis să meargă din nou la un control, iar de această dată medicii au reușit să îi pună diagnosticul corect.

Kaden a decedat la scurt timp după ce a fost diagnosticat din cauza bolii care i-a distrus deja corpul, în ciuda tratamentului care părea să aibă efect.

Părinții băiețelului, Caitlin Tattersall și Lee Hadfield au sesizat autoritățile, iar acum așteaptă finalizarea anchetei pentru a-i trage la răspundere pe cei vinovați.

Sursă/Foto: Metro.co.uk

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.