POVESTEA ULUITOARE din spatele acestei imagini. Ce se ascunde sub această barbă! (FOTO)

POVESTEA ULUITOARE din spatele acestei imagini. Ce se ascunde sub această barbă! (FOTO)

Rose Gail are 39 de ani și mai bine de jumătate din viață s-a luptat cu excesul de păr de pe chip și corp. A apelat la tot felul de proceduri, însă, nimic nu a avut efect până acum.

Problema a afectat-o foarte mult emoţional şi social,. În urmă cu 9 luni a luat o decizie care i-a schimbat viaţa radical: a renunţat la lamă, şi-a lăsat barba să crească şi asta o face să se simtă mai sexy şi mai feminină. Ba mai mut, acum Rose se simte o femeie liberă şi fericită.

Bearded Lady Rose Geil

Rose a observat că începe să-i crească părul pe obraji la vârsta de 13 ani şi a început să se bărbierească zilnic. Se trezea mai devreme dimineața, iar seara se grăbea spre casă, pentru că deja începea să îi crească părul pe față.

Pe atunci îi era foarte greu să menţină relaţii de prietenie cu alţi adolescenţi, iar despre o relație cu un bărbat nici nu se putea pune problema.

A urmat, de-a lungul timpului şi tratamente hormonale care, însă, nu au avut niciun efect. Femeia crede că problema ei e genetică şi s-a consolat cu gândul că o va avea toată viaţa.

Obosită să se tot ascundă, în urmă cu 8 luni, Rose a decis să nu se mai bărbierească sau epileze. După 6 săptămâni, avea o barbă mai bogată decât cea a unui bărbat.

În mod cu totul surprinzător, lumea nu a privit-o cu repulsie şi chiar a fost felicitată pentru curaj.

bearded

Sursa: metro.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.