PRĂJITURĂ CU VIERMI la o COFETĂRIE din Arad. Autoritățile fac VERIFICĂRI!

PRĂJITURĂ CU VIERMI la o COFETĂRIE din Arad. Autoritățile fac VERIFICĂRI!

O femeie din Arad a găsit într-o prăjitură un vierme, chiar în timp ce-i dădea micuțului ei de numai un an să mănânce din desert. Prăjitura cu iaurt și zmeură fusese cumpărată, miercuri, de la o cofetărie nouă din centrul municipiului. Arădeanca susține că viermele nu era de fruct, ci unul mai mare.

Oripilată, femeia a păstrat prăjitura peste noapte și a doua zi l-a trimis pe soțul ei direct la Protecția Consumatorului pentru a face o reclamație.

Femeia susține că a avut noroc că i-a dat micuțului să mănânce din prăjitură bucățele mici, altminteri, crede ea, risca să nici nu observe prezența nevertebratei.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor, împreună cu cei de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) vor merge în control atât la producător, cât și la locul de defacere pentru a verifica fluxul tehnologic de producţie, modul de păstrare și depozitare, precum și încadrarea în data limită de consum a produselor din cofetărie, ne-a precizat comisarul-şef adjunct al CJPC Arad, Gheorghe Iancu.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.