PRĂPĂD: Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în ALERTĂ! Cetățenii au solicitat peste 100 de intervenții (UPDATE)

PRĂPĂD: Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în ALERTĂ! Cetățenii au solicitat peste 100 de intervenții (UPDATE)

Peste 100 de apeluri au fost înregistrate la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) al județului Arad, până la ora 19,30, ca urmare a furtunii de duminică seara.

Potrivit lui George Pleșca, purtător de cuvânt al inspectoratului, până la ora respectivă efectivele ISU interveniseră deja în 10 locații pentru evacuarea apei și la un incendiu, pe strada Pompei.

De asemenea, a mai precizat acesta, efectivele ISU au mai intervenit și pentru degajarea de stâlpi și copaci căzuți în municipiul Arad și pe DN 7.

Personalul ISU Arad a fost suplimentat pentru a face față avalanșei de solicitări.

UPDATE 1/ Apă la mall, cartiere fără curent, inundații în mai multe locuri

Mai multe zone din municipiul Arad au fost inundate. Apa a inundat inclusiv parcarea de la Atrium Mall. Mai multe zone din municipiu au rămas fără energie electrică.

Echipele Companiei de Apă au intervenit, la rândul lor, în mai multe locuri: Gemi Center, Voinicilor, Sânicolaul Mic, Gai, Bujac, Aradul Nou etc.

inundatie pasaj billa inundatie pasaj Micalaca

UPDATE 2/ Zeci de gospodării inundate. Dezastru la Spitalul Județean!

Zeci de gospodării au fost inundate în municipiul Arad, în urma ploii torențiale de duminică seara. În plus, a fost inundată Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad, unde apa a curs din tavan, aspect care ridică mari semne de întrebare în legătură cu calitatea lucrărilor efectuate recent la spital. Şi alte secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au avut probleme din cauza apei care a inundat mai multe încăperi (magazii, vestiare). La Matern, de exemplu, nici nu se mai putea intra, din cauza apei care a inundat întreaga curte.

UPDATE 3/ Peste 100 de gospodării inundate la Pâncota

Peste 100 de gospodării au fost inundate azi-noapte în orașul Pâncota, din cauza unui cananal care s-a revărsat în localitate. Același canal a mai provocat inundații și în anii trecuți.

Foto: ISUJ Arad

  1. putea sa fie soare, dar voi ati votat cu Falca

    Raspunde
  2. Ati votat FALCA aveti continuitate la toate!!!!

    Raspunde
  3. Continuitatea din sloganul lui FALCA inseamna formarea grupurilor imfractionale organizate in administratie sau mentinerea celor existente de 12 ani….BRAVO ARADENI!!!!!

    Raspunde
  4. Continuitatea in administratie =Grup imfractional organizat….Legiferarea la UN SINGUR MANDAT (consiler,primar,pesedinte consiliu judetean ,deputat,presedinte,etc)Legiferare mandat de 5 ani pentru toate categoriile,organizarea alegerilor pentru toate categoriile odata in doua tururi…..AR FI BINEVENITE ACESTE LEGI!!!

    Raspunde
  5. Trebuia sa pui pozele acestea in campanie FALCA!!!Legitimitatea ta de 16% nu prea e grozava ca primar……Tupeul e mare!!!!

    Raspunde
    • asa e , falca este primar , pentru ca la votat 16 % din aradeni , adica 1 din 7 cetateni .
      ceilalti candidati , daca se uneau impotriva lui , acum aveam un nou primar .
      dar ce este trist , este aceasta nepasare , a celor peste 60
      la suta care nu s-au dus la vot .

      Raspunde
  6. Vati dat cu Falca,ati luat-o in mecla,asa va trebui Aradeni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.