PRĂPĂD pe DN 7: ACCIDENT între un TIR şi un autocamion, la Pecica (FOTO + VIDEO)

PRĂPĂD pe DN 7: ACCIDENT între un TIR şi un autocamion, la Pecica (FOTO + VIDEO)

Un TIR şi un autocamion au fost implicate în această dimineaţă într-un accident rutier petrecut la ieşirea din Pecica spre Nădlac, pe DN 7.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (6:50), în judeţul Arad, traficul rutier este oprit pe DN7 Pecica – Nădlac, la kilometrul 578, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate două tiruri”, precizează Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad la faţa locului s-au deplasat echipaje medicale de urgenţă, alături de echipaje de descarcerare, pentru a-i scoate pe şoferi din cabinele avariate ale maşinilor. Unul dintre ei, şoferul autocamionului (înmatriculat în Arad), a decedat.

Foto/Video: ISU Arad

  1. Din pacate DN7 isi ia tributul inca odata,un om pleaca dintre noi mai repede de cum ar fi trebuit si in conditii de o tragedie fara margini,multi spun ca atunci cand vom avea autostrada va fi foarte greu pentru nadlac dar facand o evaluare nu stiu ce e mai de pret viata oamenilor sau situatia materiala.Sa nu uitam ca acest om a murit incercand sa-si castige o paine pentru el si ptr.familia lui si iata ce s-a ales,durere,regret si compasiune.Dumnezeu sa-l ierte,condoleante familiei,santem alaturi de ei. Vasile Ciceac

    Raspunde
  2. sa se odihneasca in pace. dn7 e drumul mortii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.