PRĂPĂD pe şosele: Mai MULŢI MORŢI şi RĂNIŢI în ACCIDENTE RUTIERE

PRĂPĂD pe şosele: Mai MULŢI MORŢI şi RĂNIŢI în ACCIDENTE RUTIERE

Bilanţ negru al lunii care se apropie de final, pe şoselele arădene: Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa sau au fost rănite în accidente rutiere.

Cel mai dramatic dintre evenimente a avut loc la Ghioroc, acolo unde două tinere şi-au pierdut viaţa după ce au plonjat cu maşina în lac. Erau din judeţul Timiş şi se aflau cu prietenii lor în oaza de relaxare arădeană. O cursă nebună pe malul lacului le-a fost însă fatală…

Un caz la fel de dramatic a avut loc la Satu Mare, în comuna Secusigiu, acolo unde un autobuz a intrat în coliziune cu un autocamion. În urma accidentului, doi bărbaţi au decedat iar alţi doi au fost grav răniţi, unuia medicii fiind nevoiţi să-i amputeze un picior.

Tragic a fost şi accidentul de la începutul lunii, de la Vinga, în care o tânără studentă din Arad şi-a pierdut viaţa în urma unei manevre de întoarcere pe care a executat-o cu maşina fără să se asigure suficient.

O altă persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost rănite după ce maşina în care se aflau a rupt parapetul podului din Seleuş şi a plonjat în râul Cigher.

Un alt eveniment tulburător a avut loc vineri, în comuna Vaţa de Jos (jud. Hunedoara), acolo unde un bărbat din Vârfurile s-a sinucis intrând frontal cu maşina sub un TIR. În prealabil, acesta îşi ucisese soţia acasă, la Vârfurile…

Cel mai recent accident cu urmări grave s-a petrecut sâmbătă, la Juliţa, în urma căruia o persoană a intrat în comă.

Alte persoane au fost rănite din cauza vitezei sau a neatenţiei la volan, luna mai fiind realmente una neagră din punct de vedere a celor petrecute pe şosele.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.