Predare de ștafetă la Prefectură: Florentina Horgea a fost învestită în funcție (FOTO)

Predare de ștafetă la Prefectură: Florentina Horgea a fost învestită în funcție (FOTO)

Florentina Horgea a fost învestită, vineri, în funcția de prefect al județului Arad.

În sală au fost prezenți Mihai Fifor, ministrul Economiei, Mihai Dan Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Înaltpreasfinția sa Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului, fostul prefect Cosmin Pribac, Dorel Căprar, președintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Camera Deputaților, deputatul Florin Tripa, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, conducători ai instituțiilor deconcentrate și ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne, colegi din Instituția Prefectului și Primăria Arad.

Ministrul Mihai Fifor a dat citire Hotărârii de Guvern de numire a Florentinei Horgea în funcția de prefect, după care aceasta a depus jurământul. Florentina Horgea a mărturisit că este „onorantă pentru această numire într-o funcție care presupune multă responsabilitate și multă muncă”.

„Din poziția de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi urmări să se respecte toate măsurile cuprinse în Programul de guvernare, alături de colegii mei din instituțiile deconcentrate și structurile județene ale Ministerului Afacerilor Interne, colegi cărora doresc să le mulțumesc pe această cale pentru profesionalism și pentru colaborarea pe care am avut-o până acum. Îmi doresc să continuăm în același spirit de echipă și începând de astăzi. Vreau să mai spun că am găsit și am lucrat cu un colectiv de elită aici la Prefectură, la serviciile de Permise Auto, Înmatriculări și Pașapoarte, iar împreună în activitatea noastră vom respecta cele trei principii: legalitate, eficiență și transparență. Îi mulțumesc și domnului Pribac pentru buna colaborare pe care am avut-o, pentru faptul că m-a sprijinit de când am venit aici în instituție și îmi doresc să colaborăm la fel de bine și de acum înainte”, a declarat Florentina Horgea.

Fostul prefect Cosmin Pribac le-a mulțumit celor care în 2012 i-au acordat încredere, dar și  reprezentanților instituțiilor publice, reprezentanților structurilor aparținând sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională din Județul Arad, autorităților locale și județene, personalului Instituției Prefectului. „Fără sprijinul și ajutorul dumneavoastră nu puteam duce la bun sfârșit acest mandat. Mulțumesc în special familiei mele pentru modul în care a înțeles să fie alături de mine în această perioadă atât de solicitantă. Vă mulțumesc, doamnă Prefect, pentru sprijinul acordat din calitatea de Subprefect, vă felicit pentru numirea în funcție, vă doresc mult succes și vă asigur de sprijinul meu deplin”, a declarat Cosmin Pribac.

  1. sper ca pentru celelalte posturi sa puneti oameni competenti nu tot felu de ciudati

    Raspunde
  2. Galis asteapta sa fie subprefect,vai de prefectura arad.

    Raspunde
  3. Daca PSD-istii il vor sustine pe Galis pentru functia de subprefect , Falca v-a putea spune ca are subprefectul lui !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.