Prefectura Arad anunță suspendarea activităților cu publicul

Prefectura Arad anunță suspendarea activităților cu publicul

Prefectura Arad anunță că suspendă activitățile de audiențe, relații cu publicul, registratură generală și apostilare.

Reprezentanții instituției Prefectului Județului Arad informează că în contextul situației epidemiologice existente, până la data de 9 noiembrie sunt suspendate activitățile de audiențe, relații cu publicul, registratură generală și apostilare a actelor oficiale.

Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu un caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitant, cu respectarea prevederilor OMAI nr. 33/2020.  Cetățenii și instituțiile publice se pot adresa Instituției Prefectului Județului Arad prin alte mijloace de comunicare decât prezentarea la sediul instituției, respectiv prin e-mail (pja@prefecturaarad.ro), fax (0257-280121 sau 0257-253877) sau poștă (Instituția Prefectului – Județul Arad, Municipiul Arad, Bulevardul Revoluției, nr. 75, Județul Arad).

Persoanele fizice care doresc apostilarea actelor oficiale vor depune documentele doar prin corespondență cu îndeplinirea condițiilor prevăzute la art. 8 din Instrucțiunile M.A.I. nr. 82/2020 privind organizarea și desfășurarea activității de eliberare a apostilei pentru actele oficiale:

Solicitanții pot depune documentele și prin corespondență, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

a. Actul pentru care se solicită eliberaea apostilei este însoțit de documentele prevăzute la art. 6 și 7;

b. Documentele sunt transmite printr-un serviciu de curierat rapid, cu confirmare de primire;

c. Contravaloarea cheltuielilor ocazionate de transmiterea actului și a apostilei către solicitant sunt suportate de către acesta.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.