PREMIERĂ ABSOLUTĂ în România: Începe „Raliul Rablelor”! UPDATE: Demonstraţie de prezentare

PREMIERĂ ABSOLUTĂ în România: Începe „Raliul Rablelor”! UPDATE: Demonstraţie de prezentare

Comuna Zerind găzduieşte sâmbătă, 14 iulie, o competiţie în premieră în România: „Raliul Rablelor”.

Evenimentul are loc pe o pistă sub formă de circuit, special amenajată la ieşirea din Zerind spre Arad, pe partea stângă a drumului naţional.

Participanţii trebui să respecte un regulament specific unei astfel de competiţii iar toate maşinile vor fi verificate, astfel încât să corespundă din punct de vedere tehnic şi al cerinţelor unui asfel de concurs.

Maşinile acceptate în concurs trebuie să îndeplinească anumite condiţii, în special în ceea ce priveşte siguranţa concurentului. Astfel, acestea au sudat în cadru metalic care nu permite deformarea caroseriei în caz de răsturnare pe pistă.

Raliul Rablelor este organizat de administraţia locală din Zerind, în parteneriat cu Janos Kajla, cetăţean maghiar care organizează şi în ţara vecină astfel de competiţii.

La start vor lua parte concurenţi din mai multe judeţe şi din Ungaria.

ULTIMĂ ORĂ: Raliul Rablelor se transformă într-o demonstraţie de prezentare

Organizatorii „Raliului Rablelor” de la Zerind au anunţat că acesta nu va mai avea loc, urmând să se transforme într-o demonstraţie de prezentare a ceea ce înseamnă o astfel de competiţie.

Motivul este dat de prezenţa scăzută a participanţilor înscrişi, astfel încât s-a luat decizia organizării unei demonstraţii, care va avea loc sâmbătă dimineaţa, la ora 10.

Cu această ocazie, spectatorii vor putea vedea la lucru maşinile echipate special, dar vor putea, mai apoi, să-şi testeze propriile autoturisme, contra cronometru, pe pista de la Zerind.

Citeşte şi:

Eveniment în PREMIERĂ în România, „Raliul Rablelor” a intrat în linie dreaptă. Cum arată o maşină care participă la cursă (GALERIE FOTO)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.