Premieră la Spitalul Județean, realizată de o echipă de medici ortopezi

Premieră la Spitalul Județean, realizată de o echipă de medici ortopezi

Pemieră la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, ca urmare unei operaţii efectuate de o echipă de medici ortopezi. Este vorba de o intervenţie chirurgicală la o dublă fractură, particularitatea cazului fiind rezolvarea în acelaşi timp operator a ambelor fracturi, adică reconstrucţie acetabulară şi proteză totală de şold în cazule unei paciente de 61 de ani. Intervenţia s-a întins pe durata a patru ore.

„Operaţia de astăzi este o premieră pentru spitalul din Arad. Am invitat colegii ortopezi de la Timişoara pentru a putea oferi medicilor noştri şansa de a acumula o experienţă nouă. Pe viitor, ne dorim să avem şi alte iniţiative similare, toate pentru a diversifica şi creşte calitatea serviciilor medicale oferite de spitalul nostru”, a afirmat Corina Crişan, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Echipa operatorie a fost formată din dr. Mircea Popescu şi dr. Silviu Drăguşanu, medici primari ortopedie traumatologie la Centrul de Politraumatologie „Casa Austria” din Timişoara, dr. Dan Fruja şi dr. Graţian Damian, medici primari ortopedie traumatologie, şi dr. Cristian Nicolescu, medic primar ATI în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.