Premieră pentru PENITENCIARELE din România: STAND-UP COMEDY oferit deţinuţilor aflați în Arad și Timișoara

Premieră pentru PENITENCIARELE din România: STAND-UP COMEDY oferit deţinuţilor aflați în Arad și Timișoara

O premieră pentru penitenciarele din România: stand-up comedy oferit deţinuţilor aflați în Arad și Timișoara.

Doi dintre cei mai cunoscuţi actori de stand-up comedy din România, Cătălin Bordea şi Cosmin Nedelcu- cunoscut sub pseudonimul „Micutzu”-  vor performa, în premieră, în două dintre penitenciarele din România: la Timişoara şi la Arad.

Spectacolul denumit „Umor nebun pentru zile mai bune”, organizat de Just For Fun Events în colaborare cu Penitenciarele Arad şi Timişoara, are un singur scop: să le readucă zâmbetul pe buze celor aflaţi în spatele gratiilor.

Primul spectacol va avea loc vineri,  31 martie 2017, începând cu ora 15.00, în curtea Penitenciarului din Timişoara.  Publicul va fi în număr de 400 de spectatori, restul deţinuţilor vor urmări spectacolul în transmisiune live, pe canalul cu circuit închis al închisorii.

Cea de-a doua reprezentaţie va avea loc sâmbătă, 01 aprilie 2017, de la ora 14.00, în sala de evenimente a Penitenciarului de maximă siguranţă din Arad, în prezenţa a 100 de deținuți, ceilalţi vor urmări spectacolul la televiziunea cu circuit închis a închisorii.

Cătălin Bordea este un binecunoscut comediant, cu o carieră de peste 10 ani, pe care publicul larg îl cunoaşte din emisiuni precum „Un show Păcătos” sau „X-tra Night Show”.

Micutzu  este unul dintre cei mai iubiţi artişti de stand up din România, foarte popular pentru proiectele sale TV.

Inițiativa acestui proiect îi aparține lui Bordea, care ca a  declarat: „Sunt curios cum iese un show de genul acesta, într-un spaţiu total neconvenţional şi în faţa unor oameni care, cred, au nevoie să şi râdă. E un plan mai vechi de-al meu, de vreo 7 ani. Am fost foarte influenţat de Johnny Cash, care a înregistrat un album live în puşcărie.

Foto: Arhivă

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.