Premiile RADAR DE MEDIA: Delia Matache – Sexy până în măduva oaselor

Premiile RADAR DE MEDIA: Delia Matache – Sexy până în măduva oaselor

Este o prezență constantă de 15 ani în showbizul românesc, în stare să se reinventeze în permanenţă, iar timbrul specific a ajutat-o să-şi asigure un loc binemeritat în peisajul muzical autohton.
Delia Matache, căci despre ea este vorba, a fost desemnată, miercuri seara, „cea mai sexy vedetă a anului”, în cadrul galei Premiilor Radar de Media.
Departe de a fi doar o vedetă decorativă, Delia reuşeşte să-şi păstreze o imagine sexy, indiferent că e aranjată „la patru ace”, îmbrăcată sport ori chiar cu un look rock.
Exuberantă, tonică, glumeaţă şi nu în ultimul rând sexy, Delia e un nume de care toată lumea a auzit, chiar dacă nu e o obişnuită a tabloidelor.
S-a lansat în 1999, cu Nicolae Marin (cunoscut drept Nick), alături de care a cântat în formula N&D până în 2003.
A fost perioada în care oriunde intrai se auzeau acordurile melodiilor „Vino la mine”, „Nu vreau să te pierd”, „Vreau să plâng” sau „Nu pot să uit”.
Din 2003, Delia, în prezent ajunsă la vârsta de 32 de ani, are o carieră solo de succes, participând şi la emisiuni cu succes la public, printre care „Dansez pentru tine”. Ea face parte şi din juriul „X Factor”, dar şi din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

SURSA: ziare.com/FOTO: ziare.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.