Premiul I și premiul II pentru studenți ai Universității „Aurel Vlaicu”, la Constanța

Premiul I și premiul II pentru studenți ai Universității „Aurel Vlaicu”, la Constanța

Doi studenți ai Universității „Aurel Vlaicu” au obținut rezultate excelente în cadrul Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice a Studenților organizată de Universitatea Maritimă din Constanța.

Este vorba despre premiul I și premiul II pentru Sechereș Bogdan-Constantin și Bujor Florin-Viorel, studenți masteranzi ai UAV, la Inginerie, specializarea Productica Sistemelor industriale.

Lucrările celor doi au fost cele mai bune din concurs. „Design and implementation of robotic end effectors for body in white assembly” a câștigat primul loc și „Step by step fixture design for a car hatch subassembly” s-a clasat pe locul secund.

„O echipă care merită toate felicitările noastre. Premiile obținute demonstrează că aici, la Universitatea Aurel Vlaicu, se asigură o pregătire foarte bună studenților, viitorilor ingineri. Și atunci când munca profesorului este susținută de munca studenților, rezultatele se văd repede și sunt recompensate pe măsură”, a declarat Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu”.

Loading...
  1. […] post Premiul I și premiul II pentru studenți ai Universității „Aurel Vlaicu”, la Constanța appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.