„Presa Marii Uniri”, omagiată la Arad

„Presa Marii Uniri”, omagiată la Arad

Un Congres Internațional de Istorie a Presei, organizat de Asociația Română de Istorie a Presei şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, va avea loc la Arad.

Asociația Română de Istorie a Presei și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizează, în perioada 20-21 aprilie, Congresul Internațional de Istorie a Presei, cu tema „Presa Marii Uniri”.

Parteneri ai manifestării sunt Academia Română, universități din România, Serbia și Ungaria, Societatea de Științe Istorice din România, Asociația de Istorie Balcanică, Asociația Istoricilor din Republica Moldova, Centrul Cultural Municipal Arad, Centrul Județean Cultural Arad, Arhiepiscopia Aradului, Consiliul Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Biblioteca Județeană A.D. Xenopol Arad, instituții muzeale și media reprezentative.

Manifestarea este dedicată primului Centenar al Marii Uniri și va reuni circa 100 de cercetători, profesori, bibliotecari din România și din țările în care există comunități de români.

Cei interesați să participe la această reuniune științifică aniversară pot accesa site-ul  http://presa-marii-uniri.uvvg.ro/. Nu se percepe taxă de participare.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.